Catering går utmärkt att använda i Huddinge

Då det kommer till det bekväma i att använda sig av catering så tror vi att de flesta skriver under på att det – sett ur det perspektivet – är det absolut bästa vid en fest eller en tillställning. Dock så finns det farhågor gällande andra detaljer och det är dessa om får många att avstå från att använda catering. Om vi nedan räknar upp några av dessa så kan det se ut enligt följande:

• Dålig mat. Många anser, baserat på egna upplevelser, att maten man får vid catering ofta är direkt undermålig. En kall köttbit, torr potatisgratäng och en trist grönsallad krönt av någon oidentifierbar sås. Kort och gott: dålig mat.
• Högt pris. Man får ingen valuta för pengarna vid catering. En dyr produkt som skulle bli billigare – och bättre – om man skötte allting på egen hand.
• Dålig service. Okunnig personal utan fingertoppskänsla som mer är i vägen än fyller den funktion de har betalt för.
• Ingen flexibilitet. Bor man utanför en stad så kostar det en massa extra pengar och många inom catering vägrar att åta sig sådana jobb. Särskilt i Stockholm där man om man bor i exempelvis Huddinge i stort sett kan glömma catering på grund av avståndet.

Där hade vi tre stycken punkter som förklarar varför catering är en sak som många väljer bort. Man ställer dessa tre mot den bekvämlighet vi nämnde ovan och därefter så väljer man att sköta mat, servering, disk och allt annat på egen hand.

Stämmer då dessa tre punkter överens med verklighetens catering? Nej, det gör det inte och om vi nedan radar upp dessa igen och ger en förklaring till varför de är felaktiga så kan vi ge en lite bättre bild av hur catering i dagsläget ser ut och vad man får om man beställer detta. Vi kan här för att illustrera vad vi menar säga att det handlar om att du ska arrangera en fest i din bostad i just Huddinge utanför Stockholm.

• Dålig mat. Stämmer inte alls. Catering idag är ett väldigt säkert sätt att få samma mat som man får på en restaurang – men i sitt eget hem. Du kan i Huddinge dels välja bland otroligt många företag inom catering och du kan dessutom välja bland deras utbud och menyer. Maten förr var vid catering i många fall dålig, men detta kan vi således stryka i och med det uppsving som skett under senare år i Stockholm.
• Högt pris. Priserna ha blivit väldigt mycket humanare vid catering och även detta kan förklaras av det utbud vi nämnde ovan. Kort sagt – ju högre konkurrens, desto lägre priser. Stockholm och Huddinge har här en fördel mot en mindre stad.
• Dålig service. I Stockholm handlar catering i många fall om ett heltidsjobb – även bland de som serverar. De är – helt enkelt – proffs.
• Ingen flexibilitet. Som vi redan berört i den första punkten så spelar det ingen roll om man bor innan- eller utanför tullarna i Stockholm. Man får samma service inom catering oavsett om man bor i Huddinge eller på Östermalm.

Cicada är en omtyckt cateringleverantör som bland annat arbetar i Huddinge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *